SERVICII WEB

Web-design

 

Realitatea zilelor noastre evidețiază un lucru: dacă ai o afacere, este obligatoriu să ai un web site.

MEGATRONIC WEB nu oferă doar servicii complete de web design și promovare, ci vine cu o viziune nouă, profesională asupra afacerii tale.

MEGATRONIC WEB dezvoltă atitudinea și imaginea firmei tale, pregătind un proiect care să iți aducă mai mulți clienți.

 

Optimizare seo

 

MEGATRONIC WEB furnizează servicii SEO  profesionale care te ajută să iți crești traficul și să ajungi pe prima pagină a motoarelor de căutare importante, folosind expresii cheie relevante pentru afacerea ta.

Pentru noi este foarte important să fim eficienți și să lucrăm în favoarea clientului.

Experiența noastră în domeniu este o garanție pentru buna desfășurare a proiectului tău.

 

Programe web

 

Creare magazin online. 

Unul dintre serviciile oferite de MEGATRONIC WEB este de  creare magazine online.

MEGATRONIC WEB  este o firmă de programare web, creare de aplicații web complexe, soluții comerț electronic - creare magazin online, CMS - Content Management System, modul de administrare conținut site.

PROGRAMARE

  • Creare magazin online
  • Administrare site

Unele firme consideră că, dupa realizarea site-ului, munca s-a terminat și nu acordă o prea mare importanță administrării și întreținerii site-ului. Această greseală are ca rezultat existența multor site-uri cu informații neactualizate. Pentru ca site-ul tau să fie la zi cu toate informațiile, MEGATRONIC WEB oferă servicii complete de administrare și întreținere a site-urilor web.

 

Consultanță  web

 

Scopul acestei  rubrici este de a oferi utilizatorilor site-ului nostru răspunsuri, idei sau sfaturi utile la problemele care pot să apară în cazul realizării, administrării sau dezvoltării unui site. Dacă nu ai găsit soluția la  problema ta, echipa noastră iți stă la dispoziție. 

Trimite întrebările tale pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

More in this category: SONDAJE »
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline